Historien bag Gaiathera

Livet er et puslespil af underbyggende brikker, som er nemmere at følge baglæns.

Gaiathera er et barn, som blev skabt af ihærdig kamp om at finde og forstå mig selv og min plads i verden. Det har ikke været nemt, da fundamentet har været mange års mistrivsel, svigt og frustrationer.

Når jeg tænker tilbage så har alle begivenheder ført mig hertil - til mit kald, som behandler.

Fra at:
- arbejde i flere år på de Bulgarske turist steder og lære kulturer, mentalitet og behov...og ikke mindst god service og udholdenhed med lange vagter.
- komme alene til et fremmed land og skabe et nyt liv og personlighed fra scratch.
- blive pædagog og lære i dybden forståelsen bagved den danske dagligdags gang både som barn, men også som familie...og ikke midst være den støttende og motiverende figur i denne dynamik.
- blive mor og elske ubetinget, og se enhver, som nogens barn.
- blive alene mor og i kampen mod at give det bedste til mit barn, vende alle gamle overbevisninger, evner og grænser på vrangen.
- blive ramt af stress og blive ført tilbage til uforløste barndoms traumaer, for at forløse dem og stå stærk i mig selv.

Til at:
- vælge den alternative og selvstændige vej, hvor via med at forstå og heale mig selv, åbne plads til at forstå og heale andre. 
For, hvordan kan man støtte andre i noget, man ikke kan relatere til fra sine egne erfaringer, men kun har læst sig til?

Intet er tilfældigt her i livet. 99% af de klienter der finder vej til mig, døjer med noget jeg selv kender til.

Når du får en forståelse for det og lærer, at spotte tegnene, kommer du til at mestre dit liv...og livet bliver en leg..

Du er velkommen lige som du er!